Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Лесниченко Лесь, користувач 1ua
Лесь Лесниченко
Тема: Мрії збуваються

Запрошуємо всіх разом відсвяткувати Новорічні свята!

Декабрь 22, 2010

24.12.2010 року о 17.00 – засвітить свої вогні головна новорічна красуня міста на площі Миру.
На вас чекає яскраве Новорічне дійство, музичні дарунки від Санта Клаусів, сюрпризи та безліч розваг. Гарний настрій та солодкий даруночок від Діда Мороза гарантовано!
Прикрасить свято великий новорічний ярмарок!
Приходьте всією родиною, не пошкодуєте!
01.01.2011 14.00 – святкова розважальна програма біля міської ялинки «Конотопські забаганки».
Калейдоскоп новорічних ігор, зустрічі та нові знайомства, веселі родинні змагання чекають на вас! Казкові герої задовольнять будь-які ваші примхи!
З собою мати святковий настрій!
06.01.2011 – коло друзів збирає Фестиваль Різдвяних колядок «Колядки – ладки. Усім достатку».
Змагатися в знанні народних традицій, колядок та щедрівок незалежно від віку можна о 14.00 біля міської ялинки.
Винагороди всім учасникам вручить сам Дід Мороз зі Снігуронькою!
Подаруйте радість собі та своїм дітям!

23 грудня 2010

Лесниченко Лесь, користувач 1ua
Лесь Лесниченко
Тема: Мрії збуваються

Мрії збуваються на Святого Миколая

Декабрь 22, 2010

Повною мірою відчули казкову атмосферу свята Миколая-чудотворця діти, які перебувають у Конотопському притулку. 19 грудня міський голова Василь Дзед разом зі своїм заступником Тетяною Володіною та завідуючою службою у справах дітей міської ради Аллою Дем’яненко завітали до закладу з почесною місією – привітати малечу та вручити їй бажані подарунки. В очікуванні свята, діти написали листи до Святого Миколая зі своїми проханнями про те, що вони хотіли б мати. Відтак, хлопці здебільшого мріяли про власні годинники, дівчата – про косметику, малеча ж, звісно, про іграшки. Бажання найменших виповнили повною мірою. Разом з тим усім малюкам вручили набори солодощів.
Діти також не залишили почесних гостей без подарунків і показали спеціально підготовлену міні-виставу «До нас іде Святий Миколай». Юні актори дуже хвилювалися, однак впоралися з завданням на “відмінно”.
Також цього ж дня керуючий справами виконкому А.П.Фалько та секретар міської ради М.О.Башкиров привітали зі святом дітей-інвалідів на дому та дітей, що знаходяться на стаціонарному лікуванню в відділеннях ЦРЛ та відділковій лікарні. Всім дітям були вручені солодкі подарунки від міської ради та особисто міського голови В.І.Дзеда. Загалом дітям міста було вручено 1153 подарунки.
19 грудня в міському будинку культури «Зоряний» до Дня Святого Миколая було проведено благодійний концерт для дітей-сиріт, вихованців шкіл-інтернатів міста, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Зі словами привітання до маленьких гостей звернулася заступник міського голови Тетяна Володіна. Під час свята для глядачів була представлена святкова програма та вручені подарунки. Загалом участь у заході взяли близько 400 дітей.

23 грудня 2010


1


  Закрити  
  Закрити